Budapest100 épület ház látogatók program

A Budapest100 városi fesztivál idén tíz éves, és ezt kellőképpen meg is ünnepli a sokrétű programajánlatával.budapest100 \u00e9p\u00fclet lak\u00f3\u00e9p\u00fclet

budapest100.hu

Idén tavaszról őszre halasztódott a program a járványhelyzet miatt, de ez nem akadályozta meg a szervezőket abban, hogy izgalmas programlehetőségeket gyűjtsenek össze.

A pincétől a padlásig bemutatják egy-egy ház területét, ahol még ma is élnek és dolgoznak.

„Minden ház érdekes!"

– ez a mindenkori mottó.

Az ingyenes eseménysorozatot önkéntesek és a lakók közösen szervezik. A Százéves házak, Rakpartok, Nagykörút, Terek, Bauhaus100 után a város fesztiválja az épített környezetet és a programokat szervező közösségeket ünnepli. A szervezők közben fokozottan vigyáznak a biztonsági előírásokra is.

Budapest100 \u00e9p\u00fclet program programsorozat

budapest100.hu

Szeptember 19-20-ai hétvégén több programmal is várják az érdeklődőket, a honlapon és az idén újdonságnak számító applikáción is részletesen lehet keresni a például családi, kulturális, szakmai, vagy közösségi programok között.

A gyerekeknek interaktív kiállítás lesz a Király utcában, a kulturális feltöltődést keresőknek az Átrium mozi történetét érdemes megismerniük. De a szakmát is igyekeznek elcsábítani, például egy múltidéző beszélgetéssel a Tátra utcában.

A részletes programot megtaláljátok a budapest100.hu oldalán.

A figyelmetekbe ajánljuk