A sportos külső és az elektromos meghajtás szerelmeseinek is kedveztek a Taycan Turbo S-el.


A Prior Design külsőleg jelentősen feltuningolta az új szériát, ám mégsem ennek köszönhető a gyorsulási mutató növekedése. Az autó 2370 kg-ot nyom, de ez nem befolyásolja abban, hogy 2,8 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100-ra.

Prior Design

A Taycan Turbo S 761 lóerős, végsebessége 260 km/h, a nyomatéka 1050 Nm, és ez az az olasz autógyár első tisztán elektromos meghajtású járműje.

Prior Design

Az autó első és hátsó elektromotorjai akár 22 perc alatt elérik a 80%-os töltöttségi szintet egy 270 kW-os töltővel, amellyel körülbelül 302 km-t tud megtenni.

Prior Design

Az elöl 60 milliméterrel, hátul 100 milliméterrel szélesített Taycan 22 colos könnyűfelniket kapott, mellé pedig egy óriási hátsószárnyat is szereltek az autóra.

Prior Design

A Taycan tulajdonosai hamarosan megrendelhetik az új designhoz tartozó karosszéria új verzióját, amely a sárvédő elhagyásával segíti a sebesség növelését. A tulajdonosok az előre rendelt alkatrészeket kérhetik karbonszálas készítéssel is, de az árakat még nem hozták nyilvánosságra.

(Forrás: carcoops)

Friss

A Converse leporolta régi retrócipőit

CX kollekciójának új darabjai régi klasszikusok újragondolt verziói.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Miley Cyrus egy halom sztárral feldolgozta a Metallica klasszikusát

A feldolgozáson közreműködött Elton John, a Red Hot Chili Peppers dobosa, Chad Smith, WATT és Yo-Yo Mama mellett a Metallica basszusgitárosa, Robert Trujillo is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Úgy tűnik, befejeződött a Hubble küldetése

A Hubble még a múlt héten adta meg magát, de akkor még nem tűnt olyan nagynak a baj.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk