4 kiegészítő, amit muszáj beszerezned, ha kávérajongó vagy!

4 kiegészítő, amit muszáj beszerezned, ha kávérajongó vagy!

Sokak számára a kávé több, mint egy napindító koffeinfröccs – igazi szenvedély. A kávérajongó ismerőseinket pedig érdemes meglepni valami különlegességgel, vagy ha esetleg te bolondulsz a koffeines italért, akkor ezeket muszáj beszerezned!


​Kávémérleg

A kávé mérése javíthatja a kávé állagát és minőségét, az OXO precíziós kávémérlege pedig könnyen feldobja bárki kávéfőző rutinját. Beépített időzítővel és 0,1 grammos felbontással ez a mérleg remek meglepetés lehet.

Ez is érdekelhet: A legtöbben nem a legjobb időpontban fogyasztják az első kávéjukat

​Biocaf-termékek

A kávéolajok könnyen felhalmozódhatnak a kávéfőzőkben, és régi, áporodott ízt kölcsönözhetnek a meleg italnak. A Biocaf géptisztító viszont gyorsan lebontja az olajokat, így azok biztosan örülnek majd neki, akik különösen érzékenyek az ízvilágra.

De nem csak a makacs olajokkal kell megbirkózni. A víz felmelegítése ásványi anyag maradványokat, vízkőlerakódásokat hagyhat a kávéfőzőben. A Biocaf vízkőmentesítő pora (természetes, biológiailag lebomló összetevőkkel) pedig zavartalanul lebontja a lerakodásokat, így a kávéfőző gördülékenyen tud működni, és megakadályozza a dugulásokat is.

Bögre az utazásokhoz

A Carter Move bögrét direkt úgy tervezték, hogy a sietős hétköznapokon, utazva is élvezhessük az otthoni, kényelmes kávézás örömét. A könnyen tisztítható kerámia belsővel a Carter kevesebb kávéolajat vesz fel, emellett pedig széles szájjal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy ivás közben teljes mértékben magába szívja a kávé aromáját.

​Hőfokszabályozó bögre


A digitális hőmérővel és belső fűtőelemmel ellátott Travel Mug lehetővé teszi, hogy az ember pontosan tudja, milyen forró a kávéja, és órákon át a kedvenc hőmérsékletén tartsa. Jelentősen drágább, mint egy hagyományos utazóbögre, de tökéletes választás lehet azoknak, akik hosszú ideig utaznak, vagy akár ingáznak munkahelyük és otthonuk között.

NYEREMÉNYJÁTÉK! Fizess elő most a Hamu és Gyémánt magazinra, és legyen tied nyereménykönyveink egyike, vagy egy 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesshétvége a harkányi Dráva Hotelbe! Az előfizetői oldal eléréséhez kattints IDE, a játékszabályt pedig erre linkre kattintva éred el!

A figyelmetekbe ajánljuk