Esetlen konyhai súlyzó-, pontosabban vizespalack-emelgetés és nappali-aerobik helyett küzdj úgy, mint Ray a Csillagok háborújában! A Supernatural, a virtuális valóság legújabb fitneszgyöngyszeme a kanapészökevényeket sem hagyja hidegen. Dance Dance Revolution és Guitar Hero keresztezve, a valaha volt legjobb edzőtermi hangulattal megspékelve.


Hogy az edzés ne munka legyen

Supernatural VR fitness app

Csak győzd energiával!

roadtovr.com

A zseniális ötlet két VR-úttörőnek, a Within VR videóappot is jegyző Chris Milknek és Aaron Koblinnak köszönhető, akik megannyi közösségi tapasztalat és személyes igény ötvözésével jutottak el a Supernatural kifejlesztéséig. A karanténkörülményekhez is tökéletesen igazodó sportos fejlesztést többek közt olyan projektek előzték meg, mint a 2017-es Sundance Filmfesztivál „Life of Us" projektje, ahol a vállalkozó kedvűek többed magukkal egy igazi virtuális földtörténeti utazásra indulhattak.

A fejlesztők célja nem kevesebb volt, mint egy olyan fitneszélményt életre hívni, amely képes az edzést tagadók táborát is kicsalogatni a csigaházukból. Ahogy Milk fogalmazott, nem mindegy – és ebben rejlik az alkalmazás lényege –, hogy az ember edzeni megy vagy egy jót mozogni. A végeredmény lényegében ugyanaz: mindkettő formába hoz, de míg az edzés tulajdonképpen „meló", melózni meg ugye ki akar a szabadidejében, addig a mozgás öröm.

Tudományos és fantasztikus

A Supernatural tehát maga a mozgás öröme, melyben a fejlesztőpáros több mint 10 éves interaktív média területen szerzett tapasztalatának minden pillanata benne van, nem beszélve azon kineziológusok, biomechanikai szakértők, viselkedéskutatók és pszichológusok (hogy az aggasztó mértékű függőség kialakulását azért elkerüljék) bevonásáról, akik mind-mind a tudásukat adták a program tökéletesítéséhez és azokról a koreográfusokról, akik az alkalmazás mozgásanyagának a zenékkel való mesteri összehangolásán dolgoztak.

Próbáld ki!

Hogy milyen lehet mesterfokozatú fénykardforgatónak lenni, csak pillanatok kérdése megtapasztalni. Az egyébként 19 dolláros havidíjért elérhető alkalmazás egy gyors app-letöltést és regisztrációt követően 30 napig ingyenesen tesztelhető. Ezen az időszakban kipróbálhatod valamennyi funkcióját, amelyek ötvözik a személyre szabott edzésprogramok előnyeit a hús-vér edzők által vezetett tréningek élményével, mindezt a játék örömével és inspiráló zenékkel fűszerezve, melyekhez a szédítő látványvilág kötelező tartozék.

Friss

A virtuális valóság révén megismerhetjük az emberi pszichét is?

A virtuális valóság biztos pont lehet az emberismeretben a jövőben.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A fűszerek rengeteg egészségügyi hatással bírnak

A gyömbér, kurkuma és fahéj csak néhány azon fűszerek közül, melyek jelentősen javíthatják egészségünket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 dolog, amit soha nem szabad elfelejtened, ha depresszióval küzdesz

A depresszió elszívhatja az energiánkat, üresnek és fáradtnak érezhetjük magunkat. Ez pedig az élet minden területén megnehezít a mindennapjainkat. Vannak azonban apró lépések, amelyekkel jobban kontrollálhatjuk érzéseinket, ezzel javítva az általános közérzetünket. Ebből gyűjtöttünk össze négyet!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk