Az őskorból való több mint 40 romot, 60 barlangot és 200-nál is több kőtárgyat fedeztek fel régészek Pingtingsanban, a közép-kínai Honan tartományban. A felfedezés segíthet megérteni, hogy milyen kapcsolat volt a korszak kulturális cserekapcsolatai és környezeti átalakulásai között.A kutatók a talált tárgyak sajátosságai, például a kőeszközök kidolgozottsága alapján megállapították, hogy a leletek az őskőkorszak elejéről, illetve közepéről származnak.

Csao Csing-po, a 2019-ben kezdődő ásatások vezetője szerint Lusan térségének meleg és párás éghajlata, illetve a területre jellemző bőséges esőzés kedvező feltételeket teremtett a korszak emberei számára. A régész szakember úgy véli, a projekt segíthet jobban megérteni Kína korai embereinek történetét.

via 24.hu

Friss

UFOkról készít dokusorozatot JJ Abrams

A négy epizódos miniszéria címe szimplán csak UFO lesz.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk