idris elba és egy cápaember néznek előre, mögöttük egy épület romjai

Igen, az egy óriási cápa Idris Elba mellett. Hatalmas mókának tűnik A galaxis örzői-filmek rendezője által kézbe vett franchise.


Úgy alakultak a dolgok, hogy James Gunn két Marvel-film között csinált egy filmet és egy minisorozatot is a rivális Warnernek és DC-nek. A galaxis örzői-filmek rendezőjét ugyanis amikor egy időre menesztették a trilógia befejező részének rendezői székéből, akkor a rivális rögtön lecsapott a kínálkozó lehetőségre, a Disney pedig utólag visszatáncolt és megerősítette Gunnt pozíciójában.

Gunn előtt nem kis feladat állt, hisz az Öngyilkos osztaghoz készített folytatást, az első film nem igazán hagyott szép emlékeket a nézők számára. Ugyanakkor annyira belejött, hogy a koronavírus-járváyn alatt egy miniszériát is írt a film egyik karakteréről. Most pedig végre meg is érkezett az Öngyilkos osztag 2 első rendes előzetese, ami alapján mondanunk sem kell, sokkal jobbnak tűnik az elsőnél. Meg sokkal elborultabbnak. Igen, van benne egy cápameber is.

Az újrakalibrált folytatást augusztus 6-án mutatják majd be a mozik, továbbá HBO GO-n is elérhető lesz majd azoknak, akik inkább otthon maradnának. Ezt követően Gunn a Peacemaker nevű karakter saját szériáját fogja készíteni, aztán pedig meg is vissza a Marvel égisze alá befejezni A galaxis örzői-trilógiát.


A figyelmetekbe ajánljuk