Otthon is gyakorolhatunk és edzhetünk vele.


A koronavírus-járvány komoly kihívást jelentett a labdajátékok gyakorlására, hisz a legtöbb embernek nincs focipályája otthon, továbbá a gyerek edzésre se tudtak járni. A DribbleUp nevű okoslabda erre kínál megoldást. Tartozik hozzá egy ingyenes app, ami napi gyakorlatokat ír elő nekünk oktatóvideókkal, közben pedig felméri, milyen szinten állunk, például érzékeli, mennyit hezitálunk labdavezetésnél, vagy éppen mennyire vagyunk terhelhetőek.

Amennyiben viszont egy személyi edzőre vágyunk, egy online kurzuson is részt vehetünk. Egy hónapig naponta részt vehetünk egy online képzésen, melyet szakemberek vezetnek. Az első hónap ingyen van, de utána se kerül többe havi 10 dollárnál, vagyis nagyjából 3 ezer forintnál. Ráadásul a gyakorláshoz elég egy szoba is, nagyjából másfél-két méteren már bőven tud edzeni a gyerekünk, vagy akár mi is – írja a BigThink.

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk