Amíg tart még a készlet, addig kapható, de utána hivatalos forrásból már nem lesz többé kapható.


Az Apple 2017-ben, amikor az emberek éppen az újratervezett Mac Prora vártak, piacra dobta a nagy sikerű iMac Prot, ami egy könnyen hordozható munkaállomást kínált akkor kiváló specifikációval. Különösen hasznos volt azoknak, akiknek folyamatosan hordozniuk kell a számítógépüket, de kevésbé ideális egy laptop a munkájukhoz. Például vágóknak tök ideális megoldást kínált egy könnyen mozgatható munkagépre.

Ha viszont szeretnél beszerezni egyet, akkor most nem lesz könnyű dolgod és kapkodnod kell magadat. Az Apple ugyanis megerősítette az Engadgetnek, hogy nem gyárt többet az iMac Pro mostani verziójából. Ami már elkészült, az a készlet erejéig még vásárolható, de utána soha többé nem fogják árulni.

Egyelőre nincs még láthatáron semmilyen bejelentett utódja, de az sincs kizárva, hogy szimplán nem veszi majd át a helyét egy újabb iMac Pro. Ez annak köszönhető, hogy a teljesítményét simán tudja hozni több hasonló termék is. Ez egyébként köszönhető annak is, hogy a felhasználók a visszajelzések alapján nagyon elégedettek a tavaly megjelent új iMac-kel.


Friss

Renson

A tökéletes nyári pillanatok elengedhetetlen kellékei (x)

Végre megérkezett a nyár, gondtalanul sütkérezhetünk a napon, grillezhetünk a családdal, olvashatunk a szabadban jéghideg limonádét kortyolgatva. A minőségi időtöltéshez pedig elengedhetetlenek a tökéletes szabadtéri felszerelések, amelyek nem csupán funkcionálisak, de szépek is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A halász, akit lenyelt egy bálna, majd kiköpte

A halász, Michael Packard éppen búvárkodott, amikor a massachusettsi Provincetownnál 30-40 másodpercre a tengeri óriás szájába került.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Föld végét is jelentheti, ha megpróbálunk kapcsolatba lépni a földönkívüliekkel

Egy fizikus szerint egyetlen önjelölt ufóleső is befolyásolhatja a Föld sorsát.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk