Már elő is rendelhető, potom 160 ezer forintért.


Pletykálták már egy ideje, hogy érkezik, de most szép csendben az Apple hivatalosan is bejelentette, hogy piacra dobja a cég első fejhallgatóját. Az AirPod Max acélkeretből készült, könnyen fejre szabható és 20 óráig funkcionál egy töltéssel. Ugyanakkor beállítható, hogy nagyon alacsony energiamennyiségen működjön, amikor nem használjuk. Emellett pedig érzékelők vannak beleépítve, aminek révén ha egyik felét elemeljük a fülünktől, akkor azonnal elhallgat ott a zene. Így ha valamit fél füllel meg akarunk hallgatni zenehallgatás közben, kényelmesen meg tudjuk vele tenni.

Tökéletesen kompatibilis egyébként egyéb Apple-termékekkel, például a Sirivel is. Mi több, könnyen tudunk vele saját Apple-készülékeinkről streamelni, vagyis ha valakinek meg akarunk mutatni egy számot mondjuk, egy iPhone-nal akár könnyedén streameljük a fejhallgatójára, a zene pedig ott fog szólni. Ugyanakkor ez mind nem lesz olcsó, ugyanis 549 dollár, vagyis megközelítőleg 160 ezer forint az ára az új terméknek. Már előrendelhető, december 15-étől kezdik meg a termék kiszállítását – írja az Engadget.

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk