A Star számtalan olyan, főleg felnőtteket megcélzó tartalmat kínál majd, ami kevésbé fér bele a cég családbarát imázsába.


Egyelőre még nem érhető el a Disney+, a Disney Netflix-rivális platformja Magyarországon, a cég viszont azt tervezi, hogy elindítja idén a szolgáltatás felnőtteknek szóló csatornáját külön platformként Kelet-Európában és Ázsia nagyobb országaiban. A Star névre keresztelt szolgáltatás már el is indult Szingapúrban.

Azokon a helyeken, ahol már elérhető a Disney+, a Star egy kvázi csatorna a streamingoldalon, ahol azokat a főleg felnőtteknek szóló tartalmakat találja az előfizető, amig a fősodor családbarát imázsába nem férnének bele. Ezek főleg azok a tartalmak, amiket a cég a 20th Century Fox felvásárlásával szerzett. Szóval elérhető lesz majd rajta a Grace klinika, a 24, az X-Akták, a Lost, a Family Guy, az Atlanta, A Grand Budapest Hotel és a Mouling Rouge is többek között.

A szolgáltatás havidíja 9 euró, vagyis nagyjából 3200 forint, míg egyéves előfizetés esetén 90 euró, vagyis nagyjából 32 ezer forintba fog kerülni. Az új felület önállósítása mellett egy extra funkciót is hozzáadtak a Disney+ Star csatornájához, aminek révén a szülők beállíthatják, hogy milyen tartalmakat nézhetnek gyerekeik a kínálatból, így például a Star felnőtt tartalmait le is tilthatják a kiskorúak elől.

(Forrás: Deadline)


Friss

Videójáték lesz A galaxis őrzőiből

A játékot a Deus Ex mögött álló csapat fejlesztette.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Buffon visszatér oda, ahol kezdte

Következő klubja az a csapat lesz, ahol első profi mérkőzését játszotta, nem tervez továbbra se visszavonulni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Sándor Emese

Itt az ideje megbocsájtanod Skrillex bűneit: ezt hallgasd!

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk