neymar jr soccer GIF

Neymar ezt az 5 játékost tartja technikásabbnak magánál

Korábbi és jelenlegi csapattársak mellett egy meglepő választása is volt.


Neymart a világ egyik legtechnikásabb játékosának tartják, akit élvezet nézni a labdával, ahogy bolondot csinál a védőkből, vagy éppen olyant villant, amilyen kevesen. Sérüléseinek hála ugyan az utóbbi években nem tudott igazán kiteljesedni, de egyetért ezzel a jellemzéssel maga is, derült ki egy interjúból.

Megkérdezték tőle, hogy hogy ki az az öt játékos, akit még saját magánál is technikásabbnak tart, válaszát pedig ezzel kezdte.

Nem tudom, hogy tudok-e válaszolni a kérdésre, minden szerénység mellett magamat a világ egyik legtechnikásabb játékosának tartom jelenleg.

De aztán rögtön rá is tért az egyértelmű válaszra, aki természetesen egykori csapattársa és támadópartnere, Lionel Messi.

Messit mondanám. Egy játékos, akivel szeretnék együtt játszani ma, az nyilvánvalóan Messi, mert ő a legjobb, aki valaha focizott. Minden klub, minden játékos imádja őt. Mindenki vele akar játszani.

Na de ki a maradék négy? Jelenlegi csapattársa, az olasz válogatottal éppen az EB-n remekelő Marco Verratti az egyik. Akadnak még volt Barcelona-játékos, továbbá mostani formája alapján egy meglepő választás is.

Messi, Eden Hazard, De Bruyne és Verratti. Egy még hiányzik, igaz? Technikásabb nálam... hm... Thiago.


A figyelmetekbe ajánljuk