netflix

Bár a legtöbb mozi újra működik, a legbiztonságosabb szórakozási lehetőség továbbra is a streaming maradt, így akik leginkább az otthoni mozizást" részesítik előnyben rengeteg újdonsággal találkozhatnak. A Netflix most októberben is számtalan sorozattal és filmmel rukkol elő, amiket érdemes lesz megtekinteni.


Colonia Dignidad: Egy német szekta Chilében

A dokumentumfilm történetét azok szemszögéből mesélik el, akik ezt az egészet átélték, elszenvedték és harcoltak ellene. Mindez exkluzív, eddig soha nem látott archív anyagokon keresztül kerül a képernyőre. Egy német laikus prédikátor felemelkedése Latin-Amerika egyik legbefolyásosabb emberévé. És akit 40 éves uralkodás után egy csapat chilei gyerek legyőzött.

Diana: A Musical

E musical Diána hercegné életét és örökségének fényét ünnepli, amely továbbra is világít az egész világon. A Netflixen debütáló Broadway-show szembe hoz minket a 20. század egyik legmeggyőzőbb és legnépszerűbb személyiségével.

Forever Rich

A Forever Rich egy intenzív thriller a De Libi című filmből ismert Shady El-Hamus rendezőtől.

A feltörekvő rapper, Richie az áttörés kapujában áll. Közvetlenül karrierje legfontosabb fellépése előtt azonban egy csapat fegyveres tinédzser elrabolja az óráját. A bosszúra és a hírneve megmentésére elszánt Richie üldözőbe veszi a támadóit, amely egyre messzebbre sodorja...

A bűnös

A Bűnös című film egyetlen délelőtt folyamán játszódik egy 911-es diszpécserközpontban. A híváskezelő Joe Baylor (Jake Gyllenhaal) megpróbál megmenteni egy súlyos veszélyben lévő hívót, de hamarosan rájön, hogy semmi sem az, aminek látszik, és az igazsággal való szembenézés az egyetlen kiút.

Egy szobalány vallomása

Egy fiatal anya hihetetlen története a túlélésről és az ellenálló képességről, ahogyan a szegénység, a bántalmazás és az értékének újraértelmezésének világában eligazodik a sok nehézség ellenére. A sorozatot Stephanie Land New York Times bestseller memoárja ihlette, és a Shameless és az Ígéretes fiatal nő producerei készítették.

Sportszerűtlen sportvilág

Az igazi bűnügyek és a sport keresztezik egymást egy olyan doku-sorozatban, amely globális vitákat és botrányokat vizsgál az az érintettek első kézből származó beszámolóival.

A figyelmetekbe ajánljuk