Sőt a kultanime zeneszerzőjét is megnyerték az új szériához.


A Cowboy Bebop az egyik legismertebb anime az egész világon és régóta próbálnak belőle élőszereplős feldolgozást készíteni, sokáig például Keanu Reeves próbált egy filmet tető alá hozni. Ezek mind szétestek idővel, de a Netflix végül sikerrel járt és élőszereplős sorozatot csinált a kultklasszikusból.

A forgatás a Spike-ot alakító John Cho balesete miatt tolódott, de végre már azt is tudjuk, hogy mikorra várhatjuk végre a sorozatot. A Netflix ugyanis kiadott egy új promóvideót a három főszereplővel, amiből kiderül, hogy ősszel érkezik.

Ó és nem mellesleg a videó apropója, hogy az élőszereplős sorozat zenéjét ugyanaz a Yoko Kanno fogja szerezni, aki az eredeti zenéjét is szerezte és akinek a szerzeményére táncolnak a videóban a színészek. Ránézésre egyébként mindenki kiváló választásnak tűnik. Mi már alig várjuk az őszt!


Friss

Gattuso 22 nap után felmondott a Fiorentinánál

Jó eséllyel az egyik legrövidebb edzői karrier egy csapatnál valaha.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Szingapúrban piacra dobták a laborban tenyésztett húst

A Good Meat márkanévvel ellátott tenyésztett hús megtalálható már az éttermi kínálatban.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
MTI/Balogh Zoltán

Szabó T. Anna: Porbeszéd

Az Alibi - hat hónapra egy félévente megjelenő antológia, melybe neves szerzők adott témában írt verseit, novelláit, gondolatait olvashatjuk. Cikksorozatunkban ezekből a szövegből válogatunk. Ebben a részben Szabó T. Anna egyik versét tolmácsoljuk.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk