A Netflix és a Black Mirror alkotói közösen kívánják a halálba 2020-at

„Halál 2020-ra" címmel a Netflix és a Black Mirror alkotói közösen búcsúztatják az idei évet, ami tényleg annyira szörnyű volt, hogy bekerülhetett volna a sci-fi sorozat évadjai közé.


Az év végére még váratlanul feltűnt egy titokzatos előzetes a brit Netflix Twitter-csatornáján, amiben a nagysikerű Black Mirror két alkotója hozott össze egy évzáró filmet a katasztrofális 2020-as évről. Ahogy a Netflix is fogalmaz: még Charlie Brooker és Annabel Jones (a Black Mirror rendezői) sem tudtak volna hozzáadni semmit az utóbbi idők legszörnyűbb évéhez, de ez nem azt jelenti, hogy ne szólnának hozzá.

Az utóbbi hónapok történését inkább humorosan próbálják meg feldolgozni, és leginkább egy áldokumentumfilmre lehet számítani, amiben keveredni fognak a valós, nyomasztó események és a kitalált történetek. Elég csak annyit megemlíteni, hogy Hugh Grant egy történészt fog alakítani parókában, aki elemzi majd az évet. De rajta kívül még Samuel L. Jackson, Lisa Kudrow, Kumail Nanjiani vagy Tracey Ullman is benne lesz a filmben.

A streamingszolgáltató nem is árult el több részletet, azon kívül, hogy olyan élményben lesz részünk, amit sosem felejtünk el, egy olyan évről, amit jobb lenne mindenkinek elfelejteni. A „Halál 2020-ra" december 27-én látható majd.

A figyelmetekbe ajánljuk