Sokat segített mondjuk, hogy már fél éve előrendelhető volt az evermore bakelitkiadása.


Megjelent hosszú várakozás után bakeliten is Taylor Swift evermore című albuma, az érdeklődés pedig akkora volt, hogy rögtön eladási rekordot döntött, hét végére pedig fel is állít egy új rekordot. Korábban Jack White Lazaretto bakelitjéből kelt el megjelenésének első hetében egy hét alatt a legtöbb, egészen pontosan 40 ezer darab.

Ezt a számot Talyor Swift most mindössze 3 nap alatt beérte, hét végéig pedig egészen biztosan fel is állít egy új rekordot, hisz további eladásokra számítanak még a hét folyamán. Ugyanakkor két dolog is segített neki. Az egyik a járvány, ami alatt megnövekedtek a bakeliteladások.

Emellett pedig már fél éve előrendelhető a lemez. Vagyis aki mondjuk 4 hónappal ezelőtt rakta be a kis online kosarába és fizette ki a lemezt, annak a vásárlását is az első hét eladásaiba számolja a Billboard rendszere. Vagyis technikailag nem 3 nap alatt adott el ennyi lemezt.

(Forrás: Consequence)


Friss

A Netflix megcsinálta az Álarcos Énekes randiverzióját

Egészen bizarr koncepció. A felek olyan vakrandikra mennek, ahol mindkét fél el van maszkírozva.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ők voltak a legelsők – 5 nő, aki megváltoztatta társadalmunkat

Napestig lehetne sorolni azokat a női alakokat, akik rendkívüli hatással voltak történelmünkre, társadalmunkra és gazdaságunkra. Alappillérei a feminizmusnak, s példaértékű hősei nők millióinak.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Három megszólaló, három történet – ezért szeretjük a Rosaliát (x)

Idén ünnepli 10. születésnapját Budapest kedvenc nyárköszöntő fesztiválja, a Rosalia. Ebből az alkalomból kérdeztünk meg három, a fesztivál életében fontos szereplőt. De vajon, mi a közös a SPAR Magyarország, a Gál Szőlőbirtok és a Varsányi Pincészet Rosaliához fűződő kapcsolatában? A beszélgetésekből kiderül.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk