Solar Power a címe és ez lesz az album címe is, aminek a kislemezéül szolgál.


Már bizony négy éve annak, hogy kijött Lorde legutóbbi albuma, a Melodrama, ami elképesztő siker volt mind a közönség, mind kritikusok körében. Az énekesnő nem siette el a következő projektjét, az biztos, ugyanis először tavaly érkeztek hírek, hogy dolgozik egy új albumon.

A rajongók pedig csak vártak. Sokáig úgy tűnt, hogy tavasszal adja ki következő lemezét Lorde, de eltelt ugye a tavasz új album nélkül. A héten viszont felbukkant egy bizonyos Solar Power cím, arra bíztatva mindenkit, hogy legyen némi türelemmel. Ahogy pedig várható volt ezek után, meg is érkezett az új dal ma.

A Solar Power az új lemezének a címadó dala és a dal háttérvokálját nem kisebb nevek szolgáltatták, mint Clairo és Phoebe Bridgers, továbbá ennek a dalnak is az a Jack Antonoff volt a producere, akivel a Melodrama is készült.


Friss

Youtube/BROAD Group

Egy nap alatt felhúztak egy tízemeletes épületet Kínában

Az új technológiának köszönhetően pillanatokon belül megépülhet hasonló épület a világ bármely pontján.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Az új-zélandi maorik fedezhették fel elsőként az Antarktiszt?

A legújabb tanulmány szerint a maorik fedezhették fel elsőként az Antarktiszt, ugyanis feltehetőleg a hetedik századig visszanyúló kapcsolatuk van a jeges kontinenssel és a környező óceánokkal.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 06.18.

Péntek reggel Alice Walker gondolatait idézzük, aki arra emlékeztet minket, hogy egy igazi barát mindig elfogadja véleményünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk