Az énekesnő csak úgy bejelentette, hogy heteken belül megkapjuk.


Ariana Grande nemrég azzal próbálta szavazásra bírni rajongóit, hogy új albumot lengetett be cserébe. Bár azt gondolhattuk volna, hogy az új lemezre legalább novemberig várnunk kell, végül kiderült, hogy Grande új albuma már ebben a hónapban megérkezhet, amit az énekesnő saját Twitter-oldalán jelentett be. Ez azt jelenti, hogy két héten belül jön egy új lemez, vélhetően október 23-án vagy 30-án. Pénteken szokta a legtöbb előadó kiadni ugyanis új anyagát.

Szeptember óta lehet tudni egyébként, hogy dolgozik valamin, akkor ugyanis megosztotta egy új dal öt másodperces részletét. Ez lesz egyébként zsinórban a harmadik év, hogy új lemezzel áll elő. 2018-ban adta ki a sweetenert, majd rá fél évre 2019 elején a thank u, nextet. Szóval igencsak produktív az utóbbi években.

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk