Bejelentették a 22 előadót, akik majd az élő műsor folyamán fognak minket szórakoztatni.


Közeleg az idei Grammy-díjátadó, egy héttel a show előtt pedig a fellépőit is bejelentették az élő műsornak. A koronavírus-járvány miatt kicsit szokatlan lesz ugyan a dolog, ugyanis míg a fellépők és díjazottak mind egy nagy teremben lesznek és fognak előadni, addig a győzteseket más, kisebb termekben hírdetik ki a jelöltek felolvasása mellett. De az élő show jellege megmarad valamennyire.

A 22 bejelentett fellépő névsora pedig: Taylor Swift, Dua Lipa, Roddy Ricch, Bad Bunny, Black Pumas, Cardi B, BTS, Brandi Carlile, DaBaby, Doja Cat, Billie Eilish, Mickey Guyton, Haim, Brittany Howard, Miranda Lambert, Lil Baby, Chris Martin, John Mayer, Megan Thee Stallion, Maren Morris, Post Malone és Harry Styles.

Aki fura módon hiányzik, az Beyoncé, aki a legtöbb jelölést gyűjtötte idén, méghozzá fontos kategóriákban. Őt Cardi B és Mayer pótolja, akik nincsenek idén jelölve, míg a többi fellépő mind érdekelt valamelyik kategóriában. Lesznek előadók, akik léptek már fel korábban Grammyn, de akadnak olyanok is, akiknek ez lesz az elő, például Bad Bunny, a BTS, DaBaby, Doja Cat, Megan Thee Stallion és Roddy Ricch és Lil Baby

A Grammy egyébként jövő hétvégén lesz amerikai idő szerint, nálunk szokás szerint vasárnap éjfél után kezdődik valamikor és hétfő hajnalig tart majd. Idén Trevor Noah komikus, a The Daily Show házigazdája fogja vezetni.

(Forrás: Complex)


Friss

Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 06.18.

Péntek reggel Alice Walker gondolatait idézzük, aki arra emlékeztet minket, hogy egy igazi barát mindig elfogadja véleményünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Gattuso 22 nap után felmondott a Fiorentinánál

Jó eséllyel az egyik legrövidebb edzői karrier egy csapatnál valaha.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Szingapúrban piacra dobták a laborban tenyésztett húst

A Good Meat márkanévvel ellátott tenyésztett hús megtalálható már az éttermi kínálatban.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk