Arthem Chebokha szürreális képei digitálisan készültek, de tökéletesen utánozzák a kézzel készült festményeket.


Korábban írtunk már az Impasto festészeti technikáról, amelyre a sűrűn felvitt festék használata jellemző. Érdekes, hogy a módszert digitálisan is le lehet másolni, Artem Chebokha ugyanis az Impasto technikát használja festményeinél, amelyekre a kék és szürke színek mély árnyalatai jellemzőek leginkább. A szentpétervári művész a RHADS moniker programot használja művei előállításához, így elég közel tud kerülni az olajfesték textúrájának utánzásához ─ olvasható a Colossal hasábjain.

A képeken óriási felhők és villámok közepette jelennek meg szokatlan méretű tárgyak és alakok. Ilyenek a repülőgépek, vagy a túlméretezett állatok. A digitális festmények a kiszámíthatatlan időjárás, valamint a hatalmas, nyitott terek révén apokaliptikus légkört teremtenek.

Chebokha álmodozó festményeinek nyomatai elérhetőek a Society6 oldalán. Instagram-fiókján keresztül pedig megcsodálhatjuk műveinek nagyobb gyűjteményét, köztük 3D-s felvételeket is.

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk