Cristina Coral fényképein olyan magányos nőket láthatunk, akik üres terekbe vannak bezárva.


Cristina Coral fotós olyan leheletfinom műveket készít, melyeken a hétköznapi jeleneteket szürreális képekké alakítja át. A fényképek gyakran egy-egy magányos nőre összpontosulnak, de fontos szerepet kap a textúrára, a mintázat és a póz is.

Az olaszországi székhellyel rendelkező, de gyakran Németországba és Szlovéniába látogató Coral jelenleg egy emlékezet és felejtés tematikájú projekten dolgozik.

Párizsban Coral ügyesen megkomponált művei ezen a nyáron a Dekoratív Művészetek Múzeumának csoportos kiállításában kapnak kiemelt helyet. A művésznő fotóit megtekinthetjük online, egy virtuális túra segítségével a Sony World Photography Awards kiállításán, amely néhány Coral darabot is tartalmaz, ám felfedezhetjük weboldalának tartalmát is. A fényképész munkáit továbbá követhetjük Instagram-fiókján keresztül.

(Forrás: Colossal)


Friss

A virtuális valóság révén megismerhetjük az emberi pszichét is?

A virtuális valóság biztos pont lehet az emberismeretben a jövőben.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A fűszerek rengeteg egészségügyi hatással bírnak

A gyömbér, kurkuma és fahéj csak néhány azon fűszerek közül, melyek jelentősen javíthatják egészségünket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 dolog, amit soha nem szabad elfelejtened, ha depresszióval küzdesz

A depresszió elszívhatja az energiánkat, üresnek és fáradtnak érezhetjük magunkat. Ez pedig az élet minden területén megnehezít a mindennapjainkat. Vannak azonban apró lépések, amelyekkel jobban kontrollálhatjuk érzéseinket, ezzel javítva az általános közérzetünket. Ebből gyűjtöttünk össze négyet!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk