A könyvadaptáció forgatása eltartott egy darabig: egyrészt a koronavírus-világjárvány sem könnyítette meg a munkálatokat, továbbá a főszereplő, Henry Cavill is balesetet szenvedett.


Mostanra azonban – a rajongók legnagyobb örömére – mégis sikerült befejezniük a széria mádosik évadát – derül ki a Lad Bible beszámolójából, melyből azt is megtudhatjuk, hogy a hírt először a sorozat egyik smink- és fodrászmestere, Jacqueline Rathore jelentette be Instagram-oldalán.

A forgatás egyébként több mint egy évvel ezelőtt, 2020 februárjában kezdődött, a tervezetthez képest pedig több hónappal tovább tartott – egészen pontosan 8 hónapot húztak rá a munkálatokra, eredetileg ugyanis augusztusban fejezték volna be a munkálatokat.

A koronavírust összesen két stábtag kapta el, Cavill pedig januárban sérült le.

A Netflix-sorozat második évada Andrzej Sapkowski Tündevér és A megvetés ideje könyveinek sztoriját öleli fel, de legalább egy történet lesz A végzet kardjából is.

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk