A könyvadaptáció forgatása eltartott egy darabig: egyrészt a koronavírus-világjárvány sem könnyítette meg a munkálatokat, továbbá a főszereplő, Henry Cavill is balesetet szenvedett.


Mostanra azonban – a rajongók legnagyobb örömére – mégis sikerült befejezniük a széria mádosik évadát – derül ki a Lad Bible beszámolójából, melyből azt is megtudhatjuk, hogy a hírt először a sorozat egyik smink- és fodrászmestere, Jacqueline Rathore jelentette be Instagram-oldalán.

A forgatás egyébként több mint egy évvel ezelőtt, 2020 februárjában kezdődött, a tervezetthez képest pedig több hónappal tovább tartott – egészen pontosan 8 hónapot húztak rá a munkálatokra, eredetileg ugyanis augusztusban fejezték volna be a munkálatokat.

A koronavírust összesen két stábtag kapta el, Cavill pedig januárban sérült le.

A Netflix-sorozat második évada Andrzej Sapkowski Tündevér és A megvetés ideje könyveinek sztoriját öleli fel, de legalább egy történet lesz A végzet kardjából is.

Friss

Lady Gaga lett a Dom Pérignon legújabb arca

Debütált a Dom Pérignon rosé 2005 limitált kiadású jeroboam palackja, amit nem mást, mint az többszörös Grammy - és Oscar-díjas énekesnő, Lady Gaga tervezett Nicola Formichetti divatigazgatóval.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk