A Zach Parrish által rendezett Us Again című film március 5-én debütál az amerikai mozikban.


Az Us Again-t a Raya és az utolsó sárkány előtt vetítik le a mozikban, de júniusban önállóan is bemutatkozik majd a Disney+ csatornán.

A Disney Feature Animation stúdió rövidfilmje egy vérbeli táncos produkció lesz. A varázslatos hangulatot pedig a Marvel kapitány zeneszerzője, Pinar Toprak teremti meg, illetve a díjnyertes táncos, koreográfus házaspár Keone és Mari Madrid is részt vesz a projektben, akiknek kulcsfontosságú szerepe lesz.

Ugyanis kiderült, hogy a rövidfilmben nem lesznek dialógusok, csupán az 1960-as évek funk és soul zenéje beszél majd a főszereplők helyett.

„Keone-nal és Marival való együttműködés volt a kulcsa ennek a filmnek. A kezdetektől fogva azt akartam, hogy ezt a filmet a zene vezérelje. Úgy éreztem, hogy a tánc egy univerzális nyelv, amelyet bármilyen kultúrában megértenek"

– nyilatkozta a rendező.

Az Us Again egy Art nevű idős férfiről és fiatalos feleségéről, Dotról szól, akik egy romantikus éjszakán újra átélik a tánc iránti szenvedélyüket.


(Deadline/ EW)

Friss

A virtuális valóság révén megismerhetjük az emberi pszichét is?

A virtuális valóság biztos pont lehet az emberismeretben a jövőben.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A fűszerek rengeteg egészségügyi hatással bírnak

A gyömbér, kurkuma és fahéj csak néhány azon fűszerek közül, melyek jelentősen javíthatják egészségünket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 dolog, amit soha nem szabad elfelejtened, ha depresszióval küzdesz

A depresszió elszívhatja az energiánkat, üresnek és fáradtnak érezhetjük magunkat. Ez pedig az élet minden területén megnehezít a mindennapjainkat. Vannak azonban apró lépések, amelyekkel jobban kontrollálhatjuk érzéseinket, ezzel javítva az általános közérzetünket. Ebből gyűjtöttünk össze négyet!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk