Egy riportertől tudta meg, hogyan is végződött a sztori.


Amíg ment a Trónok harca, hétről-hétre legalább egy napig mindenki ugyanarról beszélt, az ember ha akarta volna se tudta volna kikerült a szpojlereket. Aki nem látta azonnal, jó eséllyel valaki elkotyogta neki az epizód végét már, mire eljutott odáig, hogy meg is nézze. De akadt egy ember, aki megúszta az egész sok évadot szpojlerek nélkül és őt Sean Beannek hívják.

Egy interjúban nemrég ugyanis kérdezték a véleményét a sorozat fináléjának egy eseményéről. A Trónok harca első évadát ugye Bean nevével adták el. De a színésznek halvány fogalma se volt, hogy miről beszél a riporter. Sose látta ugyanis a sorozat végét. Meg igazából semmi mást sem, ami azt illeti. Amint végzett a munkával az első évad után, többet a sorozat felé se nézett, így halvány lila gőze sincs, mi történt az első évad után.

Szóval ha abban reménykedtél, hogy Bean is ugyanakkora rajongó, akkor rossz hírekkel szolgálunk. Pontosan addig érdekelte az egész őt, míg a karaktere meg nem halt. Ugyanakkor egyvalamivel kifejezetten elégedett, miután megtudta az interjú során, hogy mi is lett a sztori vége.

Szóval Deres független maradt? Ó, jó nekik.

(Forrás: The Playlist)


Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk