snowpiercer
Folytatódik az Élősködők rendezőjének filmjéből készült sorozat, megjött az új évad első előzetese!


2013-ban jött ki a Snowpiercer című film az Élősködőkkel Oscart nyerő Bong Joon-ho rendezésében és Chris Evans főszereplésével, sikerének köszönhetően pedig sorozattá is akarták fejleszteni, az eredeti alkotógárda nélkül persze. Hosszú fejlesztés és több verzió után aztán végül tavaly májusban képernyőre került a sorozatverzió első évada, amit idén követ a folytatás.

A sorozat, akárcsak az eredeti, az apokaliptikus jövőben játszódik, ahol minden jégbe borult, az emberiség pedig egy örökmozgó gyorsvonaton él. A szegények a legutolsó kocsiban rossz körülmények közt, míg a leggazdagabbak az első luxuskocsiban. A filmben egy forradalmat követhetünk, ahogy az utolsó kocsiból a legkiszolgáltatottabb réteg megpróbálja átvenni az irányítást a vonat felett.

A második évad első előzetesében egyelőre csak utalgatnak egy polgárháborúra, méghozzá Sean Bean karaktere, aki a filmverzió főgonoszát, Mr. Wilfordot, a vonat tervezőjét alakítja az új évadban. Őt Ed Harris alakította az eredetiben. Mellette pedig természetesen visszatér az előző évadból a Hamiltonból és az experimentális hip-hop trióból, a clipping.-ből is ismert Daveed Diggs és Jennifer Connelly.

A figyelmetekbe ajánljuk