Crowe volt Superman apja, Christian Bale pedig a Batman. Most a Marvel filmjében fog mindkettő szerepelni.


Russell Crowe-t az utóbbi időkben rendszeresen lehetett látni Ausztráliában a Thor: Love and Thunder stábjával, ami rögtön elindította a pletykákat, hogy a színész is benne lesz majd a filmben. A Deadline rögtön utánajárt és meg is erősítette, hogy bizony tényleg benne lesz, bár egyelőre nem tudni, hogy milyen szerepben.

Az egyik tipp az, hogy titoknak szánták a szereplését és csak egy vicces meglepetés cameo lesz, mint amilyeneket az előzőben is láttunk. Valószínűleg a Marvel azért titkolózott ennek kapcsán, mivel meglepetésnek szánják majd a moziban. Az is kiderült nemrég ugyanis, hogy Matt Damont is újra látni fogjuk a folytatásban. Ő ugye a Thor: Ragnarokban volt meglepetés, mint egy Lokit játszó színész egy darabban.

Crowe-nak egyébként nem lesz lesz az első képregényfilmes szerepe. Ő játszotta ugyanis Superman apját az Acélemberben. Érdekesség, hogy a jövőre érkező negyedik Thor-film főgonosza pedig Christian Bale lesz, aki meg ugye Batman volt három filmen keresztül. Szóval korábban mindkettő DC-filmekben szerepelt, most a Marvelt is kipipálják.


Friss

A Loki sikere miatt szerdán debütálnak a Disney sorozatai

Szokatlan módon szerdára tolták a sorozatot és annyira bevált, hogy most minden mást is szerdán adnak ki.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A tudósok szerint ebben tévedhetett Charles Darwin

A 19. századi tudósnak, Charles Darwinnak sem volt mindenben igaza.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk