Az Oscar-díjas színész is csatlakozott a legújabb Marvel-film forgatásához.A színész egyébként már szerepelt a Thor: Ragnarökben ,de akkor csupán egy kisebb cameo erejéig láthatták a nézők. Damon egy olcsó színészt alakított, aki Lokit testesítette meg egy színpadi műben. Úgy tűnik, nagyon elégedett volt vele a stúdió, ugyanis feltűnik Taika Waititi legújabb alkotásában is, ám az egyelőre nem derült ki, hogy valóban egy komolyabb szerepről van szó.

Mindenesetre Matt Damon és családja a forgatások miatt Ausztráliába költözött, de a koronavírus-járványra való tekintettel még 14 napig karanténban kell lenniük.

„Rendkívül izgatott vagyok, hogy a következő hónapokban a családom és én az otthonunknak tekinthetjük Ausztráliát. Az ausztrál filmes szakemberek a rendkívüli profizmusról ismertek, öröm lesz velük együtt dolgozni, ez a 14 nap elzártság a közös munka érdekében abszolút megéri"

– nyilatkozta Damon a Daily Mailnek.

A 2022. május 6-án érkező Thor: Love and Thunder című szuperprodukcióban Chris Hemsworth és Matt Damon mellett még olyan hollywoodi színészek kaptak szerepet, mint Chris Pratt, Tessa Thompson, Natalie Portman és Christian Bale.

Friss

UFOkról készít dokusorozatot JJ Abrams

A négy epizódos miniszéria címe szimplán csak UFO lesz.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk