Az Oscar-díjas színész is csatlakozott a legújabb Marvel-film forgatásához.A színész egyébként már szerepelt a Thor: Ragnarökben ,de akkor csupán egy kisebb cameo erejéig láthatták a nézők. Damon egy olcsó színészt alakított, aki Lokit testesítette meg egy színpadi műben. Úgy tűnik, nagyon elégedett volt vele a stúdió, ugyanis feltűnik Taika Waititi legújabb alkotásában is, ám az egyelőre nem derült ki, hogy valóban egy komolyabb szerepről van szó.

Mindenesetre Matt Damon és családja a forgatások miatt Ausztráliába költözött, de a koronavírus-járványra való tekintettel még 14 napig karanténban kell lenniük.

„Rendkívül izgatott vagyok, hogy a következő hónapokban a családom és én az otthonunknak tekinthetjük Ausztráliát. Az ausztrál filmes szakemberek a rendkívüli profizmusról ismertek, öröm lesz velük együtt dolgozni, ez a 14 nap elzártság a közös munka érdekében abszolút megéri"

– nyilatkozta Damon a Daily Mailnek.

A 2022. május 6-án érkező Thor: Love and Thunder című szuperprodukcióban Chris Hemsworth és Matt Damon mellett még olyan hollywoodi színészek kaptak szerepet, mint Chris Pratt, Tessa Thompson, Natalie Portman és Christian Bale.

Friss

Lady Gaga lett a Dom Pérignon legújabb arca

Debütált a Dom Pérignon rosé 2005 limitált kiadású jeroboam palackja, amit nem mást, mint az többszörös Grammy - és Oscar-díjas énekesnő, Lady Gaga tervezett Nicola Formichetti divatigazgatóval.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk