Matt Damon is szerepet kapott a Thor folytatásában

Az Oscar-díjas színész is csatlakozott a legújabb Marvel-film forgatásához.A színész egyébként már szerepelt a Thor: Ragnarökben ,de akkor csupán egy kisebb cameo erejéig láthatták a nézők. Damon egy olcsó színészt alakított, aki Lokit testesítette meg egy színpadi műben. Úgy tűnik, nagyon elégedett volt vele a stúdió, ugyanis feltűnik Taika Waititi legújabb alkotásában is, ám az egyelőre nem derült ki, hogy valóban egy komolyabb szerepről van szó.

Mindenesetre Matt Damon és családja a forgatások miatt Ausztráliába költözött, de a koronavírus-járványra való tekintettel még 14 napig karanténban kell lenniük.

„Rendkívül izgatott vagyok, hogy a következő hónapokban a családom és én az otthonunknak tekinthetjük Ausztráliát. Az ausztrál filmes szakemberek a rendkívüli profizmusról ismertek, öröm lesz velük együtt dolgozni, ez a 14 nap elzártság a közös munka érdekében abszolút megéri"

– nyilatkozta Damon a Daily Mailnek.

A 2022. május 6-án érkező Thor: Love and Thunder című szuperprodukcióban Chris Hemsworth és Matt Damon mellett még olyan hollywoodi színészek kaptak szerepet, mint Chris Pratt, Tessa Thompson, Natalie Portman és Christian Bale.

A figyelmetekbe ajánljuk