Eredetileg csak azok a győztesek mondhattak volna köszönőbeszédet, akik Los Angelesben tartózkodtak volna a gála idején.


Az esemény szervezői azonban most megerősítették, hogy Londonban és Párizsban is lesz egy-egy olyan központ, ahonnan a nemzetközi jelöltek bejelentkezhetnek – írja a Variety.

A cikkből az is kiderül, hogy tárgyalások folynak a Brit Filmintézettel arra vonatkozóan, hogy az Egyesült Királyság fővárosában a kultikus BFI Southbankban legyen kihelyezett díjátadó.

A korlátozások miatt, azok a jelöltek, akik Londonból izgulják majd végig a neves eseményt kizárólag egyetlen kísérőszemély társaságában vehetnek részt a díjátadón. A brit jelölteknek a gála előtt két negatív koronavírus-tesztet kell produkálniuk, a külföldről érkezőkra – a teszt mellett – pedig még egy tíznapos karantén is vár.

Párizsban minden valószínűséggel a Canal+ tévécsatorna stúdiójában lesz a gála, ám a londonival ellentétben – mivel a francia járványügyi korlátozások szigorúbbak a britnél – itt kizárólag csak a hét jelölt vehet majd részt.

A jelöltek még kísérőt sem vihetnek magukkal, sőt fogadás sem lesz az eseményt követően.

A 93. Oscar-gála – Los Angeles-i idő szerint – április 25-én, este lesz.

Friss

Az igazi nyári frissítő – hideg gyümölcsleves recept

Ha még nem próbáltad, itt az ideje elkészítened ezt a bársonyos, hűsítő gyümölcslevest!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Megérkezett Kevin Smith He-Man sorozatának első előzetese

Ha rajongtál a régi rajzfilmsorozatért, esetleg a Dolph Lundgren főszereplésével készült filmmért, akkor imádni fogod.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4+1 élelmiszer, ami csökkentheti a koleszterinszintet

A szívbetegség a világ vezető halálozási oka. A magas koleszterinszint - különösen a „rossz" LDL - összefügg a szívbetegségek fokozott kockázatával. Annak érdekében, hogy ezt megelőzzük elengedhetetlen a megfelelő étrend. Íme, 5 olyan élelmiszer, amely csökkentheti a koleszterinszintet és enyhíti a szívbetegségek egyéb kockázati tényezőit.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk