A Jon Hamm és Tina Fey főszereplésével készülő film rendezői teendőit előbbi egykori kollégája fogja ellátni.


Újra együtt dolgozik Tina Fey és Jon Hamm. Utóbbi ugyanis 7 epizódban is szerepelt előbbi A stúdió című sorozatában, továbbá 13 epizódban feltűnt az Unbreakable Kimmy Schmidtben is, aminek Fey volt a vezető producere. Most partnerek lesznek a vásznon egy Maggie Moore(s) című krimiben.

A kamera mögött pedig Hamm régi ismerőse, John Slattery fogja ellátni a rendezői feladatokat, aki Roger Sterlinget játszotta a Mad Menben. Ő a színészet mellett ugyanis a rendezésbe is belevágott, 2014-ben jött ki első filmje God's Pocket címmel John Torturroval és Philip Seymour Hoffmannal a főszerepben a szintén a Mad Menből ismert Christina Hendricks mellett.

A Maggie Moore(s) forgatókönyvét Paul Bernbaum írta, aki korábban a Ben Affleck főszereplésével készült Hollywoodlandet szerezte. A sztori egy unalmas kisvárosban játszódik, ahol nem történik soha semmi, míg egy nap meg nem találják két nő holttestét ugyanazzal a névvel, akik gyilkosság áldozatai lettek.

(Forrás: Deadline)


Friss

Videójáték lesz A galaxis őrzőiből

A játékot a Deus Ex mögött álló csapat fejlesztette.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Buffon visszatér oda, ahol kezdte

Következő klubja az a csapat lesz, ahol első profi mérkőzését játszotta, nem tervez továbbra se visszavonulni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Sándor Emese

Itt az ideje megbocsájtanod Skrillex bűneit: ezt hallgasd!

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk