Egy több évtizedet átölelő portré lesz minden idők egyik legsikeresebb vállalkozójáról.


Joaquin Phoenix lesz a főszereplő a Fehér éjszakák és az Örökség rendezőjének, Ari Asternek az új filmjében, aminek Disappointment Blvd. a címe, magyarul ez annyit tesz, hogy Csalódás sugárút. A történetről egyelőre még nagyon keveset tudunk, de az alapján furcsa váltásnak hangzik az eddig főleg pszichológiai horrorjairól ismert filmestől.

A film ugyanis egy intim, évtizedeken átívelő portré lesz minden idők egyik legsikeresebb vállalkozójáról, azt ugyanakkor nem tisztázza a Deadline cikke, hogy ez kit, illetve fiktív vagy valódi embert takar. Meglepő lenne Astertől egy szokványos életrajzi alkotás, valószínűleg számíthatunk bizarr csavarokra és rengeteg kényelmetlenségre ezúttal is.

Elvileg még idén elkezdhetik a forgatást, ugyanis a tervek szerint azelőtt befejeznék a munkát, hogy Phoenix elkezdené jövőre forgatni Ridley Scottal a gigatnikus Napóleon-filmjüket. Különösen annak fényében, hogy Scott is forgat előtte, méghozzá a Gucci című filmet a Gucci-gyilkosságról.


Friss

Szingapúrban piacra dobták a laborban tenyésztett húst

A Good Meat márkanévvel ellátott tenyésztett hús megtalálható már az éttermi kínálatban.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
MTI/Balogh Zoltán

Szabó T. Anna: Porbeszéd

Az Alibi - hat hónapra egy félévente megjelenő antológia, melybe neves szerzők adott témában írt verseit, novelláit, gondolatait olvashatjuk. Cikksorozatunkban ezekből a szövegből válogatunk. Ebben a részben Szabó T. Anna egyik versét tolmácsoljuk.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Több mint 50 éves rejtélyre derült fény a kaliforniai aszály miatt

A szárazság miatt egy repülőgépet találtak egy tó fenekén.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk