Eddig is beszélt már arról a Wonder Womant alakító színésznő, hogy volt problémája volt Joss Whedonnal, most azt is elárulta, pontosan mi történt.


Joss Whedon valóságos össztűz alá került a forgatásokon tanúsított viselkedése miatt. Először a Cyborgot alakító Ray Fisher állt elő a saját sztorijával, hogy a Bosszúállók író-rendezője, aki Zack Snyder helyére ugrott be befejezni Az igazság ligáját, a pótforgatásokon abuzív volt vele, amit a film többi sztárja is megerősített. Később a Buffy egykori színészei is előálltak azzal, hogy Whedon első sikerének forgatásán szintén nagyon vállalhatatlanul viselkedett folyamatosan a színészekkel.

Gal Gadot volt az egyik színész Az igazság ligájából, aki megerősítette, hogy Whedon viselkedése szakmaiatlan volt, sőt azt mondta, hogy neki is voltak problémái a rendezővel. Ugyanakkor azt nem részletezte, hogy pontosan mi történt, mindössze annyit mondott, hogy szólt a felsőbb vezetésnek és elintézte a dolgot ott helyben. Most viszont egy izraeli interjúban bövebb információkkal is szolgált az esetről.

A riporter kérdése arra irányult, hogy igaz-e az, hogy Whedon azt mondta a színésznőnek, amikor az javasolt változtatásokat a karakterét illetően, hogy inkább ne gondolkozzon, csak maradjon szép. Ezt gyakorlatilag megerősítette Gadot, hozzátéve, hogy nem hagyta annyiban, de ez nem a legdurvább dolog volt, amit a rendező mondott neki.

Gyakorlatilag megfenyegetett, hogy tönkreteszi a karrieremet, meg azt mondta, hogy ha bárkinek is panaszkodok róla, akkor nyomorúságossá teszi a karrierem. Ott helyben elintéztem a dolgot.


Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk