ryan reynolds gal gadot dwayne the rock johnson
Sztárokkal teli óriáselőzetesben enged betekintést, hogy milyen saját gyártású új filmeket mutat majd be 2021-ben a streamingóriás.


Amikor a Netflix belevágott a saját filmek gyártásába, azt a cél tűzte ki maga elé, hogy minden héten kiad majd idővel legalább egy új alkotást. Ezt a célját 2021-ben biztosan eléri, ugyanis bejelentette az idén bemutatásra szánt filmjeinek hosszú listáját, ami 70 darab címig rúg.

Ebből 52 angolnyelvű, élőszereplős film lesz, 10 nem angolnyelvű élőszereplős film, továbbá 8 animációs alkotás. Ez sokkal több egyébként, mint amennyit egy tradicionális filmstúdió bemutat egy évben, de még köröket ver mennyiségben a streamingipari vetélytársaira is.

A cég egy óriás előzetest is összerakott, bebizonyítva, hogy ha mindegyik filmből csak 1-2 másodpercet mutat, akkor egyik se fog érdekesnek tűnni. Cserébe a világ legnagyobb sztárjai elmondják a reklámfilmben, hogy miért nagyon lelkesek a projektjük kapcsán, amit majd láthatunk.

A videó középpontjában Gal Gadot, Dwayne Johnson és Ryan Reynolds vannak, akik hárman egy kémvígjátékban fognak szerepelni, aminek Red Notice a címe. A legnagyobb címek között érdemes még kiemelni Zack Snyder zombiakciófilmjét, az Army of the Deadet, a Hamilton alkotójának, Lin Manuel-Mirandának a musicaljét, továbbá Adam McKay sztárokkal teli világvégeszatíráját, ami felvonultatja Leonardo DiCapriot, Jennifer Lawrence-t és Timethée Chalamet-t is többek között.

(Forrás: Deadline)

A figyelmetekbe ajánljuk