Ben Affleck a Hollywoodlandben

A Shop-Stop és a Jay és Néma Bob visszavág rendezője a soha meg nem valósult Superman-filmjéről osztott meg mégtöbb információt.


Kevin Smith évekkel ezelőtt elolvashatta a Superman Reborn című fejlesztés alatt levő projekt forgatókönyvét, amitől teljesen elborzadt és úgy érezte, hogy akik írták, azok egyáltalán nem értik a karakter lényegét. Úgyhogy felajánlotta, hogy ír egy sokkal jobb verziót. Ez volt Kevin Smith soha meg nem valósult Supermanje. Először a producerrel, Jon Petersszel gyűlt meg a baja, aki egy sötétebb, a karaktert teljesen újragondoló filmet képzelt el.

Végül aztán Tim Burton szerződése megpecsételte Smith sorsát, aki kidobta a forgatókönyvét a kukába és Nicolas Cage-et választotta a film főszereplőjének, de végül aztán abból a filmből se lett semmi, ahogy azt a The Death of Superman Lives című film dokumentálja. Smith viszont most egy interjúban elárulta, hogy a Death of Superman képregény történetszálon alapuló filmjében ha rajta múlik, akkor Ben Affleck lett volna Superman, mivel végig őt képzelte el, miközben írta. Affleck akkoriban forgatta az Armageddont, és mint Smith kifejtette, a testalkatában volt valami szuperhősszerű, ami tökéletessé tette a szerepre.

(Forrás: Gizmodo)


A figyelmetekbe ajánljuk