A brit színész alakította a Batman: Kezdődik! egyik gonoszát, de eredetileg a címszerepre pályázott és a meghallgatásáról felvételeink is vannak!


Cilian Murphy alakította a Madárijesztőt a Batman: Kezdődik!-ben, aztán A sötét lovag elején is feltűnt a karakter bőrében. Ugyanakkor eredetileg nem arra a szerepre pályázott, szimplán Nolan tökéletesnek érezte a gonosz szerepére és végül is igaza is volt. Ugyanakkor érdemes eljátszani a gondolattal, milyen lett volna a film Murphyvel Batmanként Christian Bale helyett.

A színész szerint nem létezett ilyen verzió, Bale annyira meggyőző volt. Igazából nyilvánvaló volt, hogy tökéletes a szerepre:

Christian Bale volt az egyetlen jó színész a szerepre, számomra csak egy érdekes élmény volt, aminek révén végül én lettem a Madárijesztő. Soha az életben nem gondoltam magam jó Bruce Wayne alapanyagnak.

A jó hírünk, hogy nem muszáj ezt elhinned a színésznek bemondásra, ugyanis készültek róla próbafelvételek is Batman-jelmezben. Így azért kicsit könnyebb elképzelni azt az alternatív valóságot, amiben Nolan filmjeiben Cillian Murphy a Batman.


A figyelmetekbe ajánljuk