A séf nem csak gasztró témában alkotott.


Anthony Bourdain számtalan sikeres könyv szerzője, ezek viszont főleg gasztronómiai témájúak. A legendás séf viszont fikciós regényeket is írt és adott, de ezek kevesebb figyelmet kaptak, egészen mostanáig.

A Nincs alku és A cinkos mögött álló producerpáros ugyanis megszerezte a jogait Bourdain 1997-ben megjelent krimithrillerének, a Gone Bamboonak a megfilmesítési jogait. Egyelőre még nincs se író, se főszereplő, de a tervek szerint készítenek egy próbaepizódot, amire ha lecsap valamelyik csatorna vagy streamingszolgáltató, akkor sorozat lesz belőle.

A regény egyébként egy hedonista, tűpontosan célzó bérgyilkosról szól, aki élete legnagyobb megbízását elrontva a felesége segítségére szorul, hogy elvarja a szálakat. Bourdain úgy írta le, hogy szeretett volna egy szociopata strandolós könyvet.

Szerettem volna egy főhőst és egy főhősnőt, aki annyira lusta, hideg profi, kéjsóvár és bármiféle pozitív tulajdonságtól mentes, mint ahogy én látom néha magamat.

(Forrás: Consequence of Sound)


Friss

Egy kutatás szerint ma már leginkább a kultúra befolyásolja az evolúciót

Egy friss tanulmány megállapítja, hogy az emberi fejlődésben gyorsabbak a kultúra okozta változások a genetikai változásoknál.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Renson

A tökéletes nyári pillanatok elengedhetetlen kellékei (x)

Végre megérkezett a nyár, gondtalanul sütkérezhetünk a napon, grillezhetünk a családdal, olvashatunk a szabadban jéghideg limonádét kortyolgatva. A minőségi időtöltéshez pedig elengedhetetlenek a tökéletes szabadtéri felszerelések, amelyek nem csupán funkcionálisak, de szépek is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A halász, akit lenyelt egy bálna, majd kiköpte

A halász, Michael Packard éppen búvárkodott, amikor a massachusettsi Provincetownnál 30-40 másodpercre a tengeri óriás szájába került.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk