Élőszereplős feldolgozás készült a kedvelt rajzfilmsorozatból, az első kedvcsinálóból az is kiderül, hogyan néz ki a CGI címszereplő.


Norman Bridwell Clifford, a nagy piros kutya című mesekönyvszériája és a belőlük készült rajzfilmsorozatok is hatalmas sikert arattak, Hollywood most egy élőszereplős mozifilmmel is megpróbálkozik. A nagyjátékfilmverziót Walt Becker rendezte, aki eddig főleg vígjátékokon dolgozott, például a Buliszervízt, a Vén csontokat és a Faterok motoront is neki köszönhetjük.

Most megérkezett az első rövid kedvcsináló, amiben az alkotók leleplezték, hogyan is fog kinézni az a nagy vörös eb a filmben. A rövid válasz, hogy úgy, mint egy hiperrealisztikus animált kutya, ami fakó bordó. Hosszabb válasz pedig az, hogy olyan, mint egy hiperrealisztikus animált kutya, ami úgy néz ki, mintha bársonyból lenne a bundája.

Főszerepben pedig a címszereplő vörös állatt mellett Darby Campet láthatjuk, aki Reese Witherspoon lányát játssza a Hatalmas kis hazugságokban, aki ajándékba kap a sztori szerint egy piros kiskutyát.Rövid időn belül rájön, hogy kedvencének növekedési rendellenessége van, ami miatt akkora nő, mint egy ház. A Jack Whitehall brit komikus által játszott nagybátyjával próbálják megóvni hatalmas kisállatukat egy gonosz genetikai cégtől, ami pénzzé tenné a csodalényt.

A film eredetileg novemberben került volna a mozikba, de a koronavírus-járvány okozta helyzet miatt ez dugába dőlt, a tervek szerint jövő novemberben érkezik. Mi a magunk részéről egy olyan verziót szeretnénk, amiben a forgatáson használt Crocs-papucs szerű bábra még nem animálták rá a kutyát, mert nagyon mókásan néz ki.

Friss

Buffon visszatér oda, ahol kezdte

Következő klubja az a csapat lesz, ahol első profi mérkőzését játszotta, nem tervez továbbra se visszavonulni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Sándor Emese

Itt az ideje megbocsájtanod Skrillex bűneit: ezt hallgasd!

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Mutatjuk, mit ehetsz és mit nem lefekvés előtt

Mindnyájunkkal megeshetett az, hogy éhesek maradtunk lefekvés előtt. Ezzel nincs semmi gond, hiszen késő este is ehetünk egészséges ételeket, de meg is előzhetjük az esti éhséget.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk