kutya fekszik egy padon

Kutyások figyelem: Mo segít abban, hol nyaraljatok kedvenceitekkel!

Az USA-ban megnyílt az első kutyás utazási iroda, ami kifejezetten a négylábúak igényeit veszi figyelembe.Mo segít!

Egy friss amerikai felmérés szerint az állattartók 45%-a nyaral együtt kedvencével, de csak töredéke tervezi úgy az utazást, hogy az teljes mértékben megfeleljen az állatok igényeinek is. Nem meglepő, hogy legtöbben kutyát visznek a vakációra, de sokszor csak nyűg mind a gazdi, mind az állat számára.

Szerencsére itt van nekünk a 6 éves Mo, az első kutya utazási ügynök, akinek célja, hogy társai a lehető legjobb helyekre utazhassanak. Mo rendszeresen fürdik az óceánban, túrázik, játszik a barátaival, és a vágya, hogy mások is hasonló körülmények közt éljenek.

Mo egy országos pályázaton nyerte el a rangos elismerést, ahol 500 másik kutya közül választották ki. A győzelem felelősséggel is jár: be kell járnia az Egyesült Államok tengerpartjait, hegyeit és parkjait, mellette pedig szorgosan dokumentálnia kell élményeit társainak kamerája segítségével.

kutya pihen

visitnc

Az Észak-Karolinában található iroda célja, hogy több és minőségibb időt töltsünk el állatainkkal, és olyan helyeket ismerjünk meg, ahova magunktól soha nem mentünk volna.

Ha érdekel, hogy Mo mit tart a legideálisabb helyszíneknek társai számára, akkor itt böngészhetsz közülük.

A figyelmetekbe ajánljuk