Részlet a Men In Black című filmből.

A nemsokára megnyíló Men In Black: First Assignment nevű VR-játékban bárki belebújhat Will Smith bőrébe.


Jól áll neked a fekete öltöny? Könyörögsz azért, hogy napszemüveget viselhess zárt térben? Akkor jobb, ha minél előbb elmész a Los Angeles-i Westfield Century Citybe . A VR cég, a Dreamscape valóra váltja az összes MIB rajongó vágyait a vadonatúj Men in Black First Assignment nevű VR-élményükkel – írja a Slash Film.

2021. október 1-től kezdve öt másik kormányügynökkel együtt bejárhatod az MIB főhadiszállását, ahol mindenféle intergalaktikus kalandba keveredhetsz. A trailer alapján a cselekmény egy csapat újonc ügynökről szól, akiknek az a feladatuk, hogy gondoskodjanak arról, hogy egy idegen királyi családot, a Zarthanianokat biztonságban visszakísérjék a szülőbolygójukra. Ráadásul meg kell küzdeniük néhány polipszerű idegennel. Arra lehet számítani, hogy a VR-kaland összhangban lesz az MIB filmek hangvételével, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy a Dreamscape vezérigazgatója és társalapítója, Walter Parkes a Men In Black executive producere.

Az első Men in Black különlegességét a száraz humorral párosuló, őrült idegenek kinézete adta. Amennyiben a Dreamscape meg tudja tölteni ezt a királyi családot a lehető legtöbb vad földönkívülivel, és ha meg is tudják nevettetni a látogatókat, akkor a projekt hatalmas siker lehet.

A hírek szerint a VR-kaland nemcsak Los Angeles-ben lesz elérhető, a Men in Black: First Assignment előbb-utóbb eljut a Dreamscape texasi, ohiói és egyesült arab emírségekbeli helyszíneire is.

A figyelmetekbe ajánljuk