5 tárgy Anyák napjára
Aki fel- és megnevelt minket, a legnagyobb hatással volt ránk, példaként járt előttünk, támogatott minket és mindig, de mindig feltétel nélkül szeretett bennünket, az megérdemli, hogy mindezt meg is háláljuk neki. Anyák napja közeledtével különleges ajándéktippekkel készültünk.


A váza

amara.com

A Polls Potten vázái közt eltérő stílusú, formájú és textúrájú darabokat is találunk, így mindenki megtalálhatja az ízléséhez leginkább passzoló modellt. Mindezt persze leginkább azért ajánljuk, hogy a neves napra beszerzett virágcsokrot egy ahhoz méltó vázába helyezhesse majd a megajándékozott.

A parfüm

penhaligons.com

A Penhaligon's The Favourite névre keresztelt illata igazi telitalálat lehet annak az embernek, akit a világon a legjobban szeretünk! Kedvenc anyukánkat ibolya, frézia, és mandarin illatba burkolhatjuk, ha a niche parfümmárka különlegességével lepjük meg.

A gyűrű

tiffany.com

A Tiffany&Co darabjainak minden édesanya ékszeresdobozában ott a helye! Paloma gyűrűjük letisztult, modern stílusban készül, és a legrövidebb, de egyben legtöbbet elmondó üzenetet hordozza magán: a gyűrűn a LOVE - azaz szeretet szó rajzolódik ki. Ezzel az ékszerrel mindent elmondhatunk, amit szavakkal el lehet mondani Anyák napján.

A könyvtámasz

amara.com

Amikor gyerekek voltunk, nekünk olvasott, ma viszont már a saját örömére olvas – persze a legjobb könyvtippek még mindig tőle jönnek. Könyvmoly édesanyáknak remek meglepetés lehet a Reflections Copenhagen kristály könyvtámasza, ami már-már műalkotásként is megállná a helyét a polcokon.

A táska

gucci.com

A Gucci Marmontegy igazi klasszikus ruhatári alapdarab, ezért nem kérdés, hogy ezzel a táskával nem lehet mellélőni! Kortól és stílustól függetlenül minden édesanya ruhatárában helye van, hiszen a farmertől kezdve a ballonkabáton át a kisestélyi ruhákig bezárólag rengeteg féle szettel viselhető. Mi ezúttal piros színben ajánljuk, de a márka kínálatában számtalan más árnyalat is elérhető.

A figyelmetekbe ajánljuk