barna szófa mellette fotelek és fehér virágok

5 tárgy a virágok szerelmeseinek

Ahogy a természet új színekbe öltözik tavasszal, úgy mi is vágyunk egy kicsit a megújulásra. Illatok, formák, árnyalatok: a tavaszi virágzás nem csupán ránk, de a tervezőkre is nagy hatással van minden egyes szezonban – lássuk, mivel dobhatjuk fel a mindennapjainkat.

A kabát 

transzparens kab\u00e1t vir\u00e1gokkal

wolfandbadger.com

A természet szépségéből merített ihletet a tervező ehhez a műalkotáshoz, aminek fókuszában a hímzett virágok és az élénk pillangók állnak. A feltűnő mintájú, átlátszó The Fairy Dust kabát fekete szegéllyel készült, ezzel is extra kifinomultságot adva a megjelenésnek, az öv pedig kreatív módon, többféleképpen is megköthető.

Ár: ~ 450 ezer HUF

A porcelánszobor 

feh\u00e9r porcel\u00e1nfigur\u00e1k \u00f6ssze\u00f6lelkezve

harrods.com

A romantika szerelmeseit egy perc alatt el fogja varázsolni a Marco Antonio Noguerón által tervezett figura, ami teljes egészében kézzel készült. A Lladró Love III dísze egy pár elbűvölő ölelését mutatja be szerelmük „virágzó” időszakában. A kézműves darab a legfinomabb porcelánból készült, tökéletes kiegészítője lehet otthonunknak.

Ár: ~ 3 100 ezer HUF

A robotgép 

vir\u00e1gos robotg\u00e9p smeg \u00e9s dolce Gabbana

SMEG

A SMEG és a Dolce & Gabbana együttműködéséből született meg ez a hamisítatlan itáliai hangulatot árasztó, virágmintás konyhai kütyü. A 800 wattos teljesítmény optimális a nehezebben kezelhető tészták keveréséhez is, nem mellesleg pedig tíz különböző beállítási lehetőség is garantálja a termék sokoldalúságát.

Ár: ~ 630 ezer HUF

A gyűrű 

vir\u00e1gos gy\u0171r\u0171 apr\u00f3 gy\u00e9m\u00e1nttal feh\u00e9r sz\u00ednben

selfridges.com

A Chopard „Happy Hearts Flower” fantázianévre hallgató gyűrűje maga a megtestesült csoda: a gyöngyház virágszirmok egy aprócska gyémántot foglalnak magukba. A Németországban készült, 18 karátos rose gold darab garantáltan minden szempárt magára vonz.

Ár: ~ 1 400 ezer HUF

Az asztal 

rose gold virago Form\u00e1j\u00fa asztal

amara.com

Igazi minimalista, szofisztikált darabja lehet otthonunk dekorációjának a GHIDINI 1961 virágot formáló asztala. A Stefano Giovannoni tervezte bútordarab különlegessége – a formája mellett –, hogy rose gold színben pompázik, ezzel is növelve a luxusmegjelenést.

Ár: ~ 640 ezer HUF


A figyelmetekbe ajánljuk