Maffiózók

James Gandolfini visszatért benne Tony Sopranoként, hogy meggyőzze a kosarasikont, hogy igazoljon a New York Knickshez.


Edie Falco, a Maffiózók Carmela Sopranoja elárulta egy interjúban, hogy 2010 környékén készült egy nem hivatalos folytatás az ikonikus sorozathoz egy videó formájában. A célja pedig egészen bizarr módon az volt, hogy meggyőzzék vele LeBron Jamest, hogy a Miami Heat helyett a New York Knickshez igazoljon.

Az egész Falco ötlete volt, aki saját meglepetésére meg tudta győzni James Gandolfinit, aki híresen elzárkózott minden folytatástól, hogy a videó kedvéért játssza el újra Tony Soprano szerepét. A videóban szerepelnek még olyan new yorki legendák, mint Robert De Niro és Spike Lee. Igen, Gandolfini Tony Sopranoként próbálta rávenni egy videón LeBron Jamest, hogy igazoljon a Knickshez 2010 környékén.

Pechünkre viszont ezt a videót csak akkor láthatjuk. Maximum reménykedhetünk benne, hogy LeBron egyszer visszakeresi a mailjei közt és megtalálja, majd megosztja velünk. Talán valamelyik postafiók mélyén ott lapul még a videó. Ugyanakkor nem járt sikerrel, a kosárlegenda nem igazolt végül a Knickshez. Még Tony Soprano se tudta rávenni erre.

Egyébként a Maffiózók előzményfilm, a The Many Saints of Newark idén érkezik majd az HBO Gora, így rövidesen visszatérhetünk a legendás sorozat világába.

(Forrás: A.V. Club)


A figyelmetekbe ajánljuk