A Vaják annyira sikeres a Netflixen, hogy a streaming vállalat bővíteni szeretné az univerzumát egy előzménytörténettel, ami 1200 évvel Geralt előtt játszódik. Ezen kívül lesz egyébként egy anime spinoffja is a sorozatnak.


A Netflix berendelte a Vaják előzménysorozatát, ami egyelőre a The Witcher: Blood Origin címet viseli. A hat epizódos élőszereplős széria az eredeti sorozat előtt 1200 évvel fog játszódni, és arról fog szólni, milyen volt az élet az univerzum világában az emberek kataklizmikus megjelenése előtt. A széria a legelső vaják kalandjait fogja majd végigkisérni.

Ez egyébként nem az egyetlen bővítése a Vaják-univerzumnak a streaming platformon, ugyanis egy anime film is érkezni fog, ami a sorozat világán belül játszódik, ennek The Witcher: Nightmare of the Wolf lesz a címe – számol be róla a The Wrap.

Friss

Kiderült, mi okozza az északi fényt

Bár az északi fény a világ talán leglátványosabb természeti jelensége, kialakulásának okával eddig nem voltak teljesen tisztában a tudósok. Egy frissen közölt tanulmányban viszont úgy tűnik, sikerült leírni, hogy mitől alakulnak ki az északi égbolton megjelenő kék, zöld és lila hullámzások.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 06.14.

Hétfő reggel Jaoquin Phoenix gondolatait idézzük, aki a kitartás fontosságára hívja fel a figyelmünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Az igazi nyári frissítő – hideg gyümölcsleves recept

Ha még nem próbáltad, itt az ideje elkészítened ezt a bársonyos, hűsítő gyümölcslevest!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk