Valaki összevágta a fantasy-t úgy, mintha valójában az ünnepekre készült volna.


Előfordult már veled az, hogy nézted a Vaják című Netflix-sorozatot, és bár nagyon tetszett, mélyen belül nagyon szeretted volna, ha inkább karácsonyi komédiaként dolgozták volna fel a fantasy-t? Esetleg hiányzott a karácsony szelleme a sorozat hangulatából? Szinten biztosan nem a válasz, de szerencsére akadt olyan, akinek viszont igen. Sőt egy egész előzetest is összevágott, hogy láthassuk, hogyan is nézne ki Henry Cavill a műfaj minden bizonnyal legszokatlanabb darabjában.

Mi a magunk részéről elmentettük a dolgok, amikre valójában senkinek nem volt szüksége, de sokkal szegényebbek lennénk nélküle fül alá, ugyanis mi abszolút néznénk belőle ezt a verziót is! Meg valószínűleg a rajongók is, már csak azért is, hogy könnyebb legyen kivárni a második évadot.

Friss

Súlyos következményei lesznek, ha nem változik meg a globális élelmiszer-ellátás

Az élelmiszer-ellátás érdekében egyre nagyobb földterületeket használnak fel mezőgazdasági célokra, ami jelentősen megnöveli a Föld felmelegedését az ezzel járó károsanyag-kibocsátások miatt – figyelmeztettek az Arizonai Állami Egyetem kutatói egy idén megjelent kutatásban.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk