Valaki összevágta a fantasy-t úgy, mintha valójában az ünnepekre készült volna.


Előfordult már veled az, hogy nézted a Vaják című Netflix-sorozatot, és bár nagyon tetszett, mélyen belül nagyon szeretted volna, ha inkább karácsonyi komédiaként dolgozták volna fel a fantasy-t? Esetleg hiányzott a karácsony szelleme a sorozat hangulatából? Szinten biztosan nem a válasz, de szerencsére akadt olyan, akinek viszont igen. Sőt egy egész előzetest is összevágott, hogy láthassuk, hogyan is nézne ki Henry Cavill a műfaj minden bizonnyal legszokatlanabb darabjában.

Mi a magunk részéről elmentettük a dolgok, amikre valójában senkinek nem volt szüksége, de sokkal szegényebbek lennénk nélküle fül alá, ugyanis mi abszolút néznénk belőle ezt a verziót is! Meg valószínűleg a rajongók is, már csak azért is, hogy könnyebb legyen kivárni a második évadot.

Friss

LEGO X Adidas – egy „sportcipő", amibe nem szívesen bújnál bele

A sneaker-rajongók egy újabb újdonsággal bővíthetik gyűjteményüket, bár ebben a „cipőben" aligha tudnának kényelmesen útra kelni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Youtube/Sarah Lee

Világrekordot jelentő összegért kelt el egy pásztorkutya

Egy jó pásztorkutya aranyat ér.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk