Az American Crime Story következő évada a Monica Lewinsky-botrányról szól majd.


Ryan Murphy díjnyertes antológiaszériájának, az American Crime Storynak a következő évada Bill Clinton 90-es évekbeli szexbotrányáról fog szólni és valamikor még idén megérkezik az év későbbi részében. Az Impeachment: American Crime Story címet kapó évad Jeffrey Toobin A Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Scandal That Nearly Brought Down a President című könyve alapján készül.

A fontosabb szereplőket már korábban bejelentették egy kivételével. Clive Owen fogja Bill Clintont játszani, az Éretlenségiből és a Lady Birdből ismert Beanie Feldstein lesz Monica Lewinsky. Rajtuk kívül pedig Linda Tripp szerepében feltűnik még Sarah Paulson is, aki Murphy állandó színésznője, aki számtalan szériájában szerepelt már, beleértve az American Crime Story előző évadát is.

Most pedig a hiányzó láncszem is megvan, megtalálták ugyanis a színésznőt Hillary Clinton szerepére is. A Maffiózókból és a Jackie nővérből ismert Eddie Falco fogja alakítani az egykori first ladyt. Így el is indulhat a forgatás lassan. Ha a koronavírus-járvány közbe nem szól, akkor év vége felé már láthatjuk is a harmadik évadot. Az eddigi két széria O.J. Simpson tárgyalásáról és a Versace-gyilkoságról szólt.

(Forrás: NME)


Friss

Az új-zélandi maorik fedezhették fel elsőként az Antarktiszt?

A legújabb tanulmány szerint a maorik fedezhették fel elsőként az Antarktiszt, ugyanis feltehetőleg a hetedik századig visszanyúló kapcsolatuk van a jeges kontinenssel és a környező óceánokkal.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 06.18.

Péntek reggel Alice Walker gondolatait idézzük, aki arra emlékeztet minket, hogy egy igazi barát mindig elfogadja véleményünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Gattuso 22 nap után felmondott a Fiorentinánál

Jó eséllyel az egyik legrövidebb edzői karrier egy csapatnál valaha.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk