sopranos
A sorozat legendás befejezése óta először láthatjuk majd újra együtt a Maffiózók fontosabb szereplőit. A találkozóra írt a széria alkotója egy kvázi új epizódot is.


Az 1999-ben indult és 2007-ben véget ért Maffiózók minden időn talán egyik legmeghatározóbb sorozata, ami szabályosan berúgta a presztízstelevízió korszakát többedmagával. Fontos szerepe volt abban, hogy ma már közel sem lenézett dolog sorozatozni, sőt a legnagyobb sztárok alig várják, hogy kipróbálják a tévézést, ahol sokszor az igazán érdekes karakterközpontú történetmesélés található napjainkban. Ez pedig elképzelhetetlen volt még akkor, amikor Tony Soprano maffiavezér először elment a pszichológusához.

A sorozat sokat tárgyalt befejezése óta egyébként nem volt még Maffiózók találkozó, most viszont egy nemes ügyért cserébe újra összegyűlnek a fontosabb karaktereket játszó színészek egy virtuális nosztalgiázásra. Egy tűzoltókat segítő szervezetnek gyűjtenek a találkozóval, az online műsorban részt vesz Edie Falco, Jamie-Lynn Sigler, Robert Iler, Michael Imperioli, Drea de Matteo, Steven Van Zandt, Maureen Van Zandt, Steve Buscemi, Lorraine Bracco, Vincent Pastore, Tim Van Patten és Steve Schirripa is.

Mi több, a sorozat alkotója, David Chase is ott lesz, aki írt egy kvázi új epizódot is, amit majd a résztvevők felolvasnak és eljátszanak a 2 órás műsor folyamán, ami december 18-án esedékes. Nem ez lesz az egyetlen új Maffiózók-tartalom mostanság egyébként. Március 21-én ugyanis érkezik az előzményfilm The Many Saints of Newark címmel, ami Tony Soprano fiatalkoráról fog szólni. A főszerepben pedig a sajnos eltávozótt James Gandolfini fia fogja eljátszani apja fiatalabb verzióját.

(Forrás: Consequence of Sound)

A figyelmetekbe ajánljuk