A Mad Max – A harag útja alkotói egy előzményspinoffal bővítik a film univerzumát.


George Miller, a Mad Max-filmek társírója és rendezője olyannyira beleszeretett Furiosa karakterébe a Mad Max – A harag útjából, hogy most saját filmet kap. Az egyelőre Furiosa címen futó film előzmény lesz, éppen ezért nem Charlize Theron fogja alakítani a címszereplőt, bár korábban az is felmerült, hogy digitálisan fiatalítják a készülő filmhez. Végül aztán hosszú keresés után Miller megtalálta főszereplőjét Anya Taylor-Joy személyében. Őt A boszorkányból ismerhetjük, de játszott a Széttörvében és az Üvegben is, továbbá eljátszotta Emmát is a Jane Austin mű legutóbbi adaptációjában.

Mellette szerepelni fog még a filmben Chris Hemsworth és Yahya Abdul-Mateen II is. Utóbbi volt az Aquaman egyik főgonosza, Fekete Manta, továbbá az HBO Watchmen sorozatában Manhattant. Aki viszont nem lesz benne, az vélhetően Tom Hardy Max Rockatansky-ként, hisz a karakter útja nem kereszteződött még a címszereplővel akkor, amikor az előzmény játszódik. A filmet ezúttal is George Miller írja és rendezi, kiegészülve Nick Lathouris forgatókönyvíróval, aki már az előző Mad Max-filmen is dolgozott – írja a Variety.

Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk