Charlize Theron
Fotó: Marilla Sicilia/Archivio Marilla Sicilia/Mondadori Portfolio via Getty Images

Charlize Theron ezt az egy dolgot már soha többet nem tenné meg filmért

Charlize Theron igazán elhivatott a mesterségével szemben, így tudja megformálni az olyan megterhelő szerepeket, mint a Pszichoanyu és A szörny.


Mindkét szerep megkövetelte a sztártól, hogy fizikai változtatásokat hajtson végre magán − amit Theron nem szívesen tenne meg soha többé.

Ez is érdekelhet: Érdekes! 7 világsztár, aki véletlenül lett színész

Soha, de soha többé nem fogok olyan filmet csinálni, amihez az kell, hogy felszedek 40 kilót. Amikor 27 éves voltam, megcsináltam A szörnyet. Aztán leadtam 30 kilót, egyik napról a másikra. Három étkezést kihagytam, és máris visszatértem a normális súlyomhoz

− mondta az Allure-nak.

Bár Theronnak viszonylag könnyen sikerült visszaállnia a normál súlyára a 2003-as A szörnyben nyújtott Oscar-díjas alakítása után, ugyanez nem mondható el róla, amikor a 2018-as Pszichoanyu című film kedvéért újra megtette.

Ha tovább olvasnál: Megtalálták a fiatal Furiosát a Mad Max előzményfilmhez

Charlize Theron

Fotó: Elianto/Mondadori Portfolio via Getty Images

Aztán a Pszichoanyuhoz 43 évesen is megcsináltam, és emlékszem, hogy egy évvel azután, hogy megpróbáltam lefogyni, felhívtam az orvosomat, és azt mondtam: »Azt hiszem, meghalok, mert nem tudom leadni ezt a súlyt«. Erre ő: »Már elmúltál 40. Nyugodj meg. Az anyagcseréd már nem a régi, de ezt senki nem akarja hallani«

− tette hozzá.

Ugyanebben az interjúban Theron beszélt még az öregedésről a filmiparban, hozzátéve, hogy az is bosszantja, hogy most akciófilmeket csinál, és ha megsérül, sokkal tovább tart a gyógyulás, mint a húszas éveiben Azt mondta, szeretné a 25 éves testét visszakapni, amit csak úgy a falhoz vághat, és holnap már nem is fog fájni.

Most, ha három napig nem edzek, és visszamegyek az edzőterembe, nem tudok járni. Nem tudok leülni a vécére

− mondta nevetve.

Forrás: Deadline

A figyelmetekbe ajánljuk