Charlize Theron a Mad Max - A harag útjában

Charlize Theron a Mad Max - A harag útjában

Jövőre forog a Mad Max - A harag útja előzményfilmje

A Furiosa címet kapó film a legnagyobb Ausztráliában forgó film lesz valaha.


Egy ideje már pletykálják, hogy spinoff formájában előzményfilmet kap a Mad Max - A harag útja, ami a filmben megismert Furiosa fiatalkorát mutatta be. Most az összes eddigi Mad Max-film rendezője, George Miller bejelentette, hogy jövőre elkezdik a Furiosa címet kapó film forgatását, ha pedig minden jól megy, 2023 június 23-án nézhetjük is a filmet mozikban.

Charlize Theron nem tér vissza Furiosa szerepében, mivel évekkel az előző film történései előtt játszódik majd a sztori. Anya Taylor-Joy fogja alakítani karakterének fiatalabb kiadását, akit nemrég A vezércselben láthattunk, de emellett a Széttörve és A boszorkány főszerepében is bizonyította kiváló tehetségét. Mellette Chris Hemsworth is főszerepet játszik, de az Aquaman sztárja, Yahya Abdul-Mateen II is feltűnik majd fontosabb szerepben.

Jelentések szerint ez lesz a legnagyobb produkció, ami valaha Ausztráliában forgott, 350 millió ausztrál dollárt, vagyis nagyjából 81 millió forintnyi hasznot hoz majd az országnak, emellett a forgatás 850 munkahelyet teremt a forgatás ideje alatt. Mivel a következő Thor-film is ott forog, ezért ez azt jelenti, hogy a Furiosa vélhetően többe fog kerülni, mint a Marvel szuperhősfilmje.

(Forrás: Deadline)


A figyelmetekbe ajánljuk