óceánjáró

Illusztráció

71 nap alatt egy egész kontinenst jár körbe ez a luxushajó

A monacói székhelyű Windstar 71 napos Grand Voyage South America 2024 elnevezésű körutazása mintegy 38 célállomást érint 18 közép- és dél-amerikai országban.

A hajótársaság eddigi útjaihoz képest szintén újdonság, hogy a körutazás árai első alkalommal tartalmazzák a retúr business osztályú repülőjegyet. Az első út 2024 január 4-én indul a floridai Fort Lauderdale-ből. Mindez a Silver Nova fedélzetén, amely a tervek szerint 2023 júniusában indul előszór útnak

A Robb Report cikke szerint ez lesz az első olyan hibrid luxushajó, amely a kikötőben mentes a helyi károsanyag-kibocsátástól és ez a hajó lesz az első a Silversea flottájában, amely 270 fokos kilátással rendelkező, teljesen erkélyes lakosztályokkal rendelkezik a tengertől az égig.

Nyolc étterem és számos bár is rendelkezésre áll majd a fedélzeten, hogy mind a 728 utas kényelmét és szórakozását biztosítsa.

Silversea

A térképre pillantva számos híres úti célt és helyszínt lehet látni Perutól a Panama-csatornáig. Az utazás kezdetben egész Latin-Amerikát körbehajózza, majd az Amazonas folyó mentén mélyen a szárazföld belsejébe, az esőerdő szívében fekvő Manausba indul. A megállók között lesz néhány, a Silversea útvonalaihoz újonnan csatlakozó állomás, köztük a brazíliai Ilhabela kikötője.

A városmegállók között szerepel Lima, Buenos Aires és Montevideo, valamint egy hosszabb, három éjszakás megálló Rio de Janeiróban. Az útvonal további fénypontjai közé tartozik Dél-Amerika legdélebbi csücskében található Ushaia felfedezése, valamint a terület lenyűgöző gleccserei és fjordjai.

Közeledve a hajó március 15-i visszatéréséhez az államokba, a vendégek bejárhatják a Karib-tenger keleti részét.

Ha valaki gondolkodna a felejthetetlen utazáson, látogasson el ide részletekért. A jegyek, beleértve a retúr prémium repülőjegyeket, 48 400 dollárért, nagyjából 15 millió forintért kaphatók vendégenként a teljes 71 napos útra.


A figyelmetekbe ajánljuk