A jazzkor hőskorába és a természetbe varázsol Lisszabon különleges étterme

A jazzkor hőskorába és a természetbe varázsol Lisszabon különleges étterme

Időutazás a portugál fővárosban.

A vacsorázni vágyók rögtön egy mesebeli erdőben találhatják magukat a Lisszabonban található SEEN étterembe megérkezve. A portugál főváros egyik legelőkelőbb vendéglátóhelyében rögtön egy koktélbár fogad minket, aminek közepén egy óriási fa helyezkedik el, a mennyezetet pedig annak hatalmas lombkoronái borítják.

SEEN Lisboa

A burjánzó zöld növényzet az étterem egészét beborítja, amely páratlan élményt nyújt az amúgy is igényesen berendezett térben. A SEEN a Tivoli szállodájának legfelső emeletén található, és a növények mellett a belső kialakítás sem panaszkodhat:a tervezők finomított art deco stílust alkalmaztak, amelyet A nagy Gatsby berendezése ihletett.

Facebook/SEEN Lisboa

Az italkocsik márványból és rézből készültek, a bárszékek bársonyból és a dekeoratív pult pedig fémből – mindez a jazzkor fénykorát szimbolizálja.

SEEN Lisboa

A vendégek a fák lombkoronája alatt ülhetnek vagy pedig az étteremben kígyózó zöld bársonykanapékon. A szabadból pedig mi másra, mint az Ibériai-félsziget leghosszabb folyójára, a Tajora nyílik kilátás. Ha Portugáliában járunk, hiba lenne kihagyni.


A figyelmetekbe ajánljuk