Rózsaszín lesz a csomagolása, zöld lesz benne a töltelék.


Lady Gaga bejelentette, hogy hamarosan a boltok polcaira kerül a saját Oreoja. Ez lesz az édességgyártó cég legelső ilyen együttműködése bármilyen hírességgel, a termék amolyan merch Lady Gaga legutóbbi albumához, a Chromaticához. Nem lesz nehéz megtalálni majd a polcon, ugyanis hatos kiszerelésben lesz kapható, a csomagolása pedig rózsaszín lesz, rajta nagy betükkel az énekesnő neve. Az ízéről egyelőre nincsenek információink, annyit tudunk mindössze róla, hogy zöld színű tölteléket kap.

A termék csak valamikor jövő év elején kerül a boltokba, viszont ha feliratkozol a különleges kiadású Oreo hírlevelére, akkor elsőként érteszülhet a vele kapcsolatos fejleményekről. Az első 1000 feliratkozónak már küldtek is ingyen egy adagot belőle. Ezen a linken tudsz feliratkozni a hírlevélre.

(Forrás: Brooklyn Vegan)


Friss

Videójáték lesz A galaxis őrzőiből

A játékot a Deus Ex mögött álló csapat fejlesztette.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Buffon visszatér oda, ahol kezdte

Következő klubja az a csapat lesz, ahol első profi mérkőzését játszotta, nem tervez továbbra se visszavonulni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Sándor Emese

Itt az ideje megbocsájtanod Skrillex bűneit: ezt hallgasd!

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk